DIMENSIUNILE VALIZEI ÎN FUNCȚIE DE CĂLĂTORIE

DIMENSIUNILE VALIZEI ÎN FUNCȚIE DE CĂLĂTORIE

BAGAJELE DE MÂNĂ ȘI BAGAJELE ÎNREGISTRATE Reading DIMENSIUNILE VALIZEI ÎN FUNCȚIE DE CĂLĂTORIE 3 minute

Prima întrebare care ne vine în minte este "De ce mărime de valiză am nevoie pentru viitoarea mea călătorie". După clarificarea acestei întrebări, se poate trece la alegerea materialului, a modelului și a culorii. Pentru a ușura alegerea dimensiunii valizei, vom reuni toate valizele în funcție de scopul și durata călătoriei planificate.

Ghid pentru alegerea valizei potrivite pentru nevoile dumneavoastră de călătorie

Fiecare călătorie poate fi de diferite durate, de la scurte călătorii de afaceri la vacanțe lungi, iar fiecare tip de călătorie necesită o abordare diferită atunci când vine vorba de alegerea valizei potrivite. Iată un ghid cuprinzător pentru a vă ajuta să alegeți valiza perfectă în funcție de tipul și durata călătoriei dumneavoastră.

1. Escapade scurte de weekend:

Valiza recomandată: bagaj de mână sau geantă de călătorie/troler

Alegeți o troler compactă sau o geantă de călătorie. Dacă călătoriți cu avionul, țineți cont de cerințele de dimensiune a bagajului de mână ale companiei aeriene respective.

2. Pauze de până la 5-6 zile:

Valiză recomandată: mărime medie 65cm (68 - 76 litri)

În afară de zilele în care vă aflați în vacanță, este important și sezonul în care călătoriți, deoarece în lunile mai reci volumul hainelor este mai mare comparativ cu lunile mai calde ale anului și este posibil să aveți nevoie de o valiză mare.

3. Pauze lungi - 7 zile și mai mult:

Valiza recomandată: troloer de dimensiuni mari de 75 cm (105 - 115 litri).
Pauzele lungi sunt preferatele tuturor. Vă recomandăm o valiză de dimensiuni mari pentru a putea împacheta tot ce aveți nevoie. Cele mai multe dintre valizele pe care le oferim sunt prevăzute cu o extensie suplimentară, astfel încât să puteți introduce suveniruri și obiecte suplimentare luate în excursie.

4. Vacanțe în familie, mutare în străinătate sau călătorii lungi:

Vă recomandăm un set de valize de diferite dimensiuni pentru a vă putea transporta toate lucrurile. În acest fel, fiecare membru al familiei va avea o valiză separată pentru bunurile sale și suficient spațiu. Cu această alegere, veți avea valize de toate mărimile, fără a fi nevoiți să alegeți una nouă pentru călătoriile viitoare. Partea bună a tuturor seturilor este că valizele se potrivesc unele în altele și nu ocupă mult spațiu atunci când sunt depozitate.

valize-trolere-de-calatorie-diferenti-dimensioni-avio-geanta