BAGAJELE DE MÂNĂ ȘI BAGAJELE ÎNREGISTRATE

BAGAJELE DE MÂNĂ ȘI BAGAJELE ÎNREGISTRATE

CE VALIZĂ AR TREBUI SĂ ALEG? Reading BAGAJELE DE MÂNĂ ȘI BAGAJELE ÎNREGISTRATE 3 minute Next DIMENSIUNILE VALIZEI ÎN FUNCȚIE DE CĂLĂTORIE

Bagaje de mână și bagaje înregistrate

Bagajul de mână este inclus în biletul fiecărei companii aeriene. Bagajele înregistrate sunt de obicei considerate un serviciu suplimentar și sunt taxate suplimentar. Indiferent dacă alegeți să achiziționați un bilet de la o companie aeriană de linie sau low-cost, este important să cunoașteți din timp condițiile - preț, dimensiuni, limita admisă de bagaje etc. - pentru bagajele pe care le puteți lua la bordul zborului.

Bagaje de mână:

Bagajul de cabină este tot ceea ce puteți lua la bordul aeronavei. În mod normal, fiecare pasager are dreptul la un bagaj de mână pe care îl poate lua cu el și folosi în timpul zborului. Adesea, greutatea permisă este de până la 10 kg. Acesta nu este taxat suplimentar. Diferitele companii aeriene au cerințe diferite în ceea ce privește dimensiunea și greutatea. Verificați cerințele specifice ale companiei aeriene înainte de a vă rezerva biletele. Aici am pregătit cerințele a două companii aeriene foarte răspândite:

Politica privind bagajele Wizz Air: Pentru Wizz air, dimensiunea maximă a bagajului de mână gratuit este de 40 x 30 x 20 cm.

Politica Ryanair privind bagajele: Ryanair oferă gratuit bagajul de mână, care are o dimensiune maximă de 40 x 25 x 20 cm. pentru a permite bagajul să încapă sub scaunul din fața dumneavoastră.

Noi, la Baggage.bg, oferim o mare varietate de valize și genți / genți în dimensiuni de 40 x 30 x 20 cm. și 40 x 25 x 20 cm., precum și altele.

AICI le puteți vedea pe toate.

Bagaje înregistrate:

Vă rugăm să rețineți că dimensiunile bagajelor înregistrate includ roțile valizelor și mânerele statice. Cantitățile de bagaje înregistrate sunt stabilite în mod individual de diferite companii aeriene.

Cu Wizz Air puteți achiziționa un bilet cu tarif prioritar pentru a călători cu o valiză tip troler de până la 55 x 40 x 23 cm și 10 kg.

Cu Ryanair puteți cumpăra un bilet cu tarif prioritar pentru că puteți călători cu o valiză de tip troler cu dimensiuni admise de 55 x 40 x 20 cm, de până la 10 kg.

La ambele companii aeriene aveți opțiunea de a plăti pentru un bagaj înregistrat de până la 10, 20 sau 32 kg.

Vedeți AICI toate valizele cu dimensiunea 55 x 40 x 20-23 cm (bagaj de până la 10 kg).

Vezi AICI toate valizele cu dimensiuni de până la 20-25 kg. bagaj.

Vedeți AICI toate valizele până la 25-32 kg. bagaj.